Теретане

Klub Relax Gym

Klub Relax Gym из Ћуприје је основан 2008 године. За ових 10-так година свог постојања, је кроз њега прошло на десетине хиљада рекреативаца, као и неколико десетина професионалних спортиста у фитнесу и бодибилдингу, од којих већина државних првака, а неки чак и са титулама првака света и првака Европе. У клубу раде лиценцирани тренери који сваком члану, а посебно деци и новим члановима детаљно објашњавају правилно изводјење свих вежби. Овај фитнес центар је прилагођен за све узрасте, као и за рад са предшколсом децом, тако и са старијим особама и особама са инвалидитетом. За студенте и ђаке постоји посебан попуст. Посебне поготности за припреме спортиста како за колективне спортове (фудбал, кошарка, одбојка…) тако и за индивидуалне, било да су у питању кондициони тренинзи или тренинзи снаге.
Групни тренинзи обухватају Aerobic, Insanity i Crossfit.

Опширније о овом спортском центру можете пронаћи на њиховој интернет страници https://fitpass.rs/objekti/relax-gym-cuprija

NRGYM ( Energy Gym)

NRGYM ( Energy Gym) је основан септембра 2016. године и врло брзо је стекао поверење вежбача. Теретана је лоцирана у самом центру града, у новоиздрађеном објекту са погледом на град. Располаже справама новије генерације и богатом кардио опремом, љубазним и стручним приступом вежбачима а потврда за то је и највећи број чланова у Поморављу. Поред наведеног, пружају посебне попусте за студенте и школарце, припремне тренинге за остале спортове као и персоналне тренинге. Квалитет услуге и љубазност је оно што их издваја од других. Ваше је да дођете и уверите се у то.

За више информација посетите Facebook страницу клуба NRGYM https://www.facebook.com/marko.pavlovic.315428/