Ресторани

  • Брод ресторан „Cruiser“

Брод – Ресторан „Cruiser“ се налази у Ћуприји непосредно уз ауто пут – Коридор 10, усидрен уз десну обалу реке Велике Мораве, поред градског парка у самом центру града.

У склопу овог ексклузивног објекта налази се шест стандард соба, четири супериор собе и један апартман са засебним улазом. Такође на броду се налази ресторан са ексклузивним специјалитетима наше богате кухиње и винотека обогаћена винима из подручја целе Србије у чији се квалитет можете уверити дегустацијом истих. Овај специфичан објекат вам пружа ужитак за сва ваша чула и нуди вам јединствени угођај.

  • Kлуб са преноћиштем „Плава лагуна“

Клуб са преноћиштем Плава Лагуна је оаза мира и пријатне атмосфере у ширем центру града на обали реке Раванице у близини многобројних историјских и културних знаменитости: манастира Раванице, музеја Хореум Марги и историјског места из времена Првог српског устанка – Иванковца.
У склопу Плаве Лагуне је комплекс са капацитетом од 10 модерно уређених соба и ресторан који одише посебном елеганцијом и топлином.
Клуб се налази у срцу Поморавља у централном делу Србије, недалеко од ауто-пута Е75.

  • Хостел „Стара чаршија“

Налази се у Ћуприји, 500м од центра града и право је место за оне који желе да проведу пријатан одмор у нашем граду.У непосредној близини је парк на Морави. Модерно уређене собе опремљене су ТВ-ом, климатизоване и располажу сопственим купатилом. Доступан је бесплатни бежични интернет. Дозвољен боравак за љубимце. Гостима је на располагању у склопу објекта Ресторан Стара Чаршија за љубитеље добре хране, Радио Стара Чаршија за љубитеље народне музике и бесплатан таxи превоз Стара чаршија у граду. Обезбеђен је преводилац за енглески, немачки и италијански језик.

  • Ресторан Фантастик

Телефон-035 8477797

Адреса- Анђе Ранковић број 7

  • Експрес ресторан Ноле

телефон-

Адреса-Миодрага Новаковића број 6

  • Ресторан брзе хране „Duca King“

Телефон- 035 8476868

Адреса-Миодрага Новаковића број

  • Ресторан „Сунцокрет“

Телефон-035 8475191

Адреса-Улица Града Јанице број 10

  • Express restoran „Brzo i vruće“

Телефон-061 1924997