Home  /  Hala sportova „Ada“

Hala sportova „Ada“

Kapacitet ovog sportskog objekta iznosi 1.800 mesta za sedenje.
0
0

Hala sportova ,,ADA“ je izgrađena 1986. godine, koja svojom monumentalnom i funkcionalnom lepotom prkosi vremenu, iako je dva puta obnavljana od oštećenja 1999. i 2006. godine, bombardovanja i eksplozije vojnog skladišta u Paraćinu.

Ove godine Ustanova za sport SC ,,ADA“ iz Ćuprije slavi svečani jubilej 35 godina od osnivanja i zasluženo postaje deo istorije organizovanog razvoja sporta i fizičke kulture u malom pitomom gradu na obali Velike Morave.
Ustanova ponosno baštini svoju prošlost, ali takođe ponosno gradi i svoju budućnost koja iz dana u dan svojom lepotom prkose vremenu. I onda, kada su pravi mladi srpski sokolovi 1937. godine sagradili svoje gnezdo u moravskom stilu - tako se i danas uz njihov i naš ponos ,,Sokolski dom“, Bazeni ''Slavija'', Strelište i Hala sportova ,,ADA“ – gordo šepure ispod krila Ustanove za sport SC ,,ADA“ i srećnim osmehom dočekuju svoje sugrađane.

Unutrašnja planska arhitektura pruža uslove za nesmetano izvođenje nastave fizičkog vaspitanja osnovnih i srednjih škola, rad sportskih klubova, rekreativcima i drugih kulturno-zabavnih manifestacija.

Kapacitet ovog sportskog objekta iznosi 1.800 mesta za sedenje.

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property