Home  /  Crevarijada

Crevarijada

Gastronomsko čudo
0
0

Manifestacija koja je u proteklom periodu okupljala najveći broj posetilaca (10 000 godišnje) svakako je Crevarijada.

Sa konceptualnim planom i programom aktivnosti, sistematskim uređenjem prostora, pravovremenim delovanjem i multimedijalnom propagandnom kampanjom, Crevarijada je kao autentični brend doprinela afirmaciji opštine Ćuprija, popunjavanju svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine Ćuprija ali i u Pomoravlju, značajnom povećanju broja turista.

Pored takmičarskih ekipa kojih je po manifestaciji bilo i preko 50 Crevarijadu su tokom proteklih godina posećivali ljubitelji kvalitetne hrane i dobre zabave iz svih krajeva naše zemlje i različitih starosnih dobi.

Zahvaljujući dobrom rejtingom na turističkom tržištu, Crevarijada je okupila brojne preduzetnike u delu komercijalnih partnera, pa je na taj način za pobednike takmičarskih delova i istaknute pojedince obezbeđivan bogat fond nagrada.

Proglašenje najuspešnijeg crevara uvek je praćeno koncertom nekog od eminentnih muzičkih izvođača narodne muzike kao što su Garavi Sokak, Miroslav Ilić, Dragan Kojić-Keba, Milan Topalović-Topalko i mnogi drugi.

Crevarijada se već trinaest godina zaredom održava posednjeg vikenda u julu mesecu i predstavlja pravo “ Gastronomsko čudo“ na ovim prostorima.

Prijavni formular za CREVARIJADU 2023. možete preuzeti ovde ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР ili lično prilikom prijave.

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property