Home  /  Aktuelnosti   /  Дечији новогодишњи програм

Дечији новогодишњи програм

Поштовани пријатељи, драга децо и сви ви који се тако осећате ,

позивамо вас на незаборавно дружење које ће у оквиру новогодишњег програма бити одржано у суботу 30.12.2023.године на градском тргу у Ћуприји са почетком у 12 часова.

Бројни учесници и богат прогам, као и креативне радионице допринеће да сви заједно уживамо у празничној атмофсфери.

Новогодишња музичко-сценска забава за децу и младе, као и за чланове њихових породица у којој ће између осталих учествовати деца из предшколске установе „Дечја радоста“, основне школе „Ђура Јакшић“ и ученици школе за основно музичко образовање „Душан Сковран“, пласечи из плесне групе  „Dream Team“ као и многобројни аниматори, драмски и музички извођачи и песници, омогућиће Вам да уживате у несвакидашњем амбијенту и новогодишој атмосфери.

Одређени садржаји имаће и хуманитарни карактер па вас из тог разлога позивамо да нам се придружите и  да покажете и своју хуманост на делу.

Организатор новогодишњег програма за децу и младе је Туристичка организација општине Ћуприја у сарадњи са Установом културе из Ћуприје, предшколском установом „Дечја радост“, Народном библиотеком „Душан Матић“, основном школом „Ђура ЈакшиЋ“ , а под покровитељством општине Ћуприја.

Сви садржаји су бесплатни.

Добро нам дошли.