Home  /  Aktuelnosti   /  Унапређење руралног туризма на територији општине Ћуприја кроз стварање могућности за развој ловног туризма

Унапређење руралног туризма на територији општине Ћуприја кроз стварање могућности за развој ловног туризма

У среду 27.03.2024.године у Дому културе у Исакову, са почетком у 17ч, биће одржана Трибина на тему Унапређење руралног туризма на територији општине Ћуприја кроз стварање могућности за развој ловног туризма.
О локалним, националним и регионалним мерама подршке развоју руралног туризма, регистрацији сеоских домаћинстава и категоризацији смештајних капацитета говориће представници Локалне самоуправе општине Ћуприја, Туристичке организације,представници Локалне пореске администрације,Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља, ловачког удружења „Морава“ из Ћуприје и домаћини.
Као пример добре праксе, своја искуства са посетиоцима трибине поделиће предузетница Ана Никодијевић из Овсишта код Тополе, познатија на друштвеним мрежама као „Анина зимница“.
Трибина је намењена свим физичким и правним лицима која су заитересована за обављање ове делатности, запосленима у туризму, младима који своју будућност виде на селу,
Добро нам дошли!