Риболовачки куп „Мост куп“: Сиђи на реку – улепшај себи дан!

Риболовачки куп „Мост куп“: Сиђи на реку – улепшај себи дан!

Заокружујући садржајно богато и организационо успешно лето, Туристичка организација Ћуприје 22. и 23. септембра организује Риболовачки куп „Мост куп“. Тако ће спортски риболовци – али и житељи овог дела Поморавља – последњи дан лета и први дан јесени с разлогом више моћи да проведу на Великој Морави код Ћуприје, на једном од три места где се на највећој српској реци и може упражњавати спортски риболов.
Трудећи се да куп буде установљен по свим мерилима светских риболовачких манифестација, потрудили смо се да риболовцима, гостима и посетиоцима обезбедимо и светско заштитно лице – Ћупричанина Алексу Илића, домаћина купа, риболовца који иако младих година већ има позамашно искуство и успехе на светским првенствима – и у репрезентативним селекцијама и на клупском нивоу.
Туристичка организација Ћуприје и, као покровитељ, Општина Ћуприја, на овај начин желе да грађане још једном „одведу“ у свет природе, на нашу Велику Мораву, како неко рече „тамо где свако може да пронађе мир“, а ако узмемо у обзир да „Мост куп“ у три дисциплине има и такмичарски карактер, позив да 22. и 23. септембра будете на обалама Велике Мораве код Ћуприје – скоро да је излишан.

MOST KUP, prijava za takmičenje u varaličarenju

PRIJAVA ZA MOST KUP FIDER -PLOVAK

Поделите на: